MVGYOSZ közleménye: Tabletigénylés tagok részére

Tabletet igényelhet minden olyan látássérült személy, aki érvényes tagsági jogviszonnyal rendelkezik az MVGYOSZ 21 tagegyesületének egyikében. Kérelmében indokolja meg, hogy miért van szüksége az eszközre (Pl.: munkavégzés, tanulás, akadálymentes okosotthon-rendszer üzemeltetése, nagyképernyős tartalomfogyasztás, az MVGYOSZ online szolgáltatásainak igénybevétele stb). A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége egyszerűsített eljárásban használt Lenovo Tab M10 (TB-X505L) – 10.1″ HD IPS, 2GB, 16GB, WiFi+LTE – Fekete (Android) tabletet adományoz, amelyhez egy darab tablettok is tartozik. Az adományozás célja: Eszközök biztosítása azon látássérült személyek részére, akik az MVGYOSZ digitális szolgáltatásait igénybe szeretnék venni, illetve egyéb digitális tartalomhoz szeretnének hozzáférni, továbbá a köz- és felsőoktatásban tanulók támogatása. Egy személy egy tablet tulajdonát szerezheti meg. Tabletet igényelni 2023. szeptember 30-án, 23:59 óráig lehet az info@mvgyosz.hu e-mail címre megküldött kérelemmel, amelyben fel kell tüntetni az alábbi adatokat: • Név; • Törzsszám megyekóddal; • e-mail cím + telefonszám; • az igényhez szükséges benyújtani egy ajánlást a tagegyesület részéről, amiben arról nyilatkozik a szervezet, hogy segíti a tabletek beüzemelését és az MVGYOSZ online szolgáltatásainak (Távszem, hangoskönyvtár) aktiválását. Az egyesület a nyilatkozatot egyszer is megküldheti, amiben általánosan nyilatkozik arról, hogy segíti a tagjai részére a tabletek beüzemelését és a szolgáltatások aktiválását. • tanulók esetén iskolalátogatási dokumentum szkennelve. Az MVGYOSZ minden kérelem esetén ellenőrzi a törzsszám és e-mail cím alapján azt, hogy az igénylő rendelkezik-e érvényes tagsági jogviszonnyal a 21 tagegyesület egyikénél. Adatvédelem: Az igénylők kérelmük beadásával egyidejűleg hozzájárulnak ahhoz, hogy az adományozás során a szövetség tudomására jutott adataikat az MVGYOSZ kizárólag a kérelme elbírálása során használja, a tablet tárgyieszközből történő törléséig nyilvántartsa és kezelje. A tablet adatai: Gyártó: Lenovo Operációs rendszer: Android Kijelző méret: 10,1″ Kijelző felbontás: 1280×800 Processzor típusa: Quad Core Belső tárhely: 16 GB Bővíthetőség: Bővíthető tárhely Mobilinternet • Wifi + Bluetooth • GPS Szín: Fekete Súly: 0,74 Kiegészítő: 1 db tablet tok.

  • Név;
  • Törzsszám megyekóddal;
  • e-mail cím + telefonszám;
  • az igényhez szükséges benyújtani egy ajánlást a tagegyesület részéről, amiben arról nyilatkozik a szervezet, hogy segíti a tabletek beüzemelését és az MVGYOSZ online szolgáltatásainak (Távszem, hangoskönyvtár) aktiválását. Az egyesület a nyilatkozatot egyszer is megküldheti, amiben általánosan nyilatkozik arról, hogy segíti a tagjai részére a tabletek beüzemelését és a szolgáltatások aktiválását.
  • tanulók esetén iskolalátogatási dokumentum szkennelve.
    Az MVGYOSZ minden kérelem esetén ellenőrzi a törzsszám és e-mail cím alapján azt, hogy az igénylő rendelkezik-e érvényes tagsági jogviszonnyal a 21 tagegyesület egyikénél.
    Adatvédelem:
    Az igénylők kérelmük beadásával egyidejűleg hozzájárulnak ahhoz, hogy az adományozás során a szövetség tudomására jutott adataikat az MVGYOSZ kizárólag a kérelme elbírálása során használja, a tablet tárgyieszközből történő törléséig nyilvántartsa és kezelje.
    A tablet adatai:
    Gyártó: Lenovo
    Operációs rendszer: Android
    Kijelző méret: 10,1″
    Kijelző felbontás: 1280×800
    Processzor típusa: Quad Core
    Belső tárhely: 16 GB
    Bővíthetőség: Bővíthető tárhely
    Mobilinternet
  • Wifi + Bluetooth
  • GPS
    Szín: Fekete
    Súly: 0,74
    Kiegészítő: 1 db tablet tok.