A Gyermekjóléti és Bölcsődei Igazgatóság két munkatársa, Fónagyné Szokolai Katalin és Püspöki Natália Pálma fogyatékosságügyi tanácsadók 2022. február 7-én fogadóórát tartanak a székházunkban.

A Gyermekjóléti és Bölcsődei Igazgatóság két munkatársa, Fónagyné Szokolai Katalin és Püspöki Natália Pálma fogyatékosságügyi tanácsadók 2022. február 7-én fogadóórát tartanak 09:00 és 11:00 között az Egyesület Székházában (3300 Eger, Kossuth Lajos utca 5.).
Minden fogyatékossággal élő személy fordulhat hozzájuk, akinek információra, segítségre van szüksége. Nemcsak a szociális ellátásokban, hanem az egészségügyi ellátás (pl. rendelő intézet – időpont egyeztetés), vagy az oktatás, álláskeresés területén, szabadidős programok felkutatása kapcsán is megpróbálnak segítséget nyújtani.
A VGYHME székházában tartott fogadóórán kívül telefonos egyeztetés követően egyéb időpontban is várjuk a fogyatékossággal élő embereket a Család és Gyermekjóléti Központ új irodájában, a Szvorényi u. 50/A.-ban (volt okmányiroda).
https://www.efiportal.hu/a-projekt-szolgaltatasai/informacios-es-koordinacios-pontok/