Vakok és Gyengénlátók Heves Megyei Egyesülete

Cím: 3300 Eger, Kossuth Lajos utca 5.

Telefon: 06/36/410-749

E-mail: vakokesgyengenlatok@chello.hu

 

Vezetőség

 

Bukta Gábor fényképe

Bukta Gábor,

 elnök

1986-ban születtem. Jelenleg párommal és két gyermekünkkel érlek Egerben. 2019. óta vezetem az egyesületet. A műszaki beállítottságom mellett sportolóként is elismeréseket kaptam az évek során. Hiszem, hogy a tagok összefogásával az egyesületünkből egy nagy családot kovácsolhatunk és együtt minden akadály le tudunk győzni.

 

Tőzsérné Hanzó Zsuzsanna,

alelnök

 

Tanulmányaimat a Budapesti Műszaki Főiskola Rejtő Sándor könnyűipari mérnöki karán végeztem.

Az iskola elvégzését követően egy varrodában szalagközi ellenőrként dolgoztam. Gyermekeim megszületése után nekik szántam az időmet és odahaza a háztartásban tevékenykedtem.

Idővel éreztem, hogy ennél többet is szeretnék kihozni magamból. Így a sors a Vakok és Gyengénlátók Heves Megyei Egyesületéhez vezetett. Nagy motiváció számomra, hogy egy fiatal dinamikus vezetőség tagjaként segíthetek látássérült sorstársaimnak az életük számos területén.

Tőzsérné Hanzó Zsuzsanna fényképe

 

Kövecses Dezsőné fényképe

Kövecses Dezsőné, elnökségitag

 

1966. január 7-én születtem Gyöngyösön. 11 éves koromtól élek látássérültként és 1992-től vagyok tagja az egyesületünknek. Az évek során a Hatvani és a Karácsondi területi csoportoknak voltam a területi megbízottja. Elnökségi tagként is régóta segítem a Heves Megyei egyesületet.

Célom mindig az volt és most is az, hogy a látássérültek érdekeit képviseljem és minél élhetőbb világot teremtsünk magunknak.

 

Poczok Zsolt,

elnökségitag

 

1986-ban születtem Egerben. Általános iskolai tanulmányaimat Debrecenbe és Egerben végeztem, további tanulmányaimat pedig Budapesten.  2008-ban Egerben ECDL start bizonyítványt szereztem. Jelenleg Besenyőtelken dolgozom. 1993-tól vagyok az egyesület tagja. Célom, hogy Az alapszabályban meghatározottakkal kívánom a tagság érdekeit képviselni, új színt hozni a tagság életébe és a régi rendezvényeink hagyományát ápolni. Fontosnak tartom a hatékonyabb eredmények elérése érdekében támogatók és önkéntesek felkutatását. Tartom a kapcsolatot az otthon maradt tagsággal és segítek postai ügyek intézésében rendezvények előtti és utáni munkákban.  2020-tól én képviselem küldöttként a Magyar Vöröskeresztnél lévő tagjainkat az egyesületből. Az elnökkel és az elnökségi tagokkal valamint a felügyelő bizottsággal meg teszek mindent azért, hogy a tagság érdekeit és problémáit megoldjuk és látássérülésük miatt ne szenvedjenek hátrányt.

Poczok Zsolt fényképe

 

Smid Zsolt fényképe

Smid Zsolt,

elnökségitag

 

Makláron lakom. Tanulmányaimat a Vakok Általános Iskolájában végeztem, majd Egerben a Szilágyi gimnáziumban jártam. Sajnos súlyos szem műtétem miatt tanulmányaimat fel kellett függesztenem, mert a műtét külföldön történt. Jelenleg a Kézmű Andornaktályai  telephelyén dolgozom, előtte 14 évig a Főkefe dolgozója voltam. Mindig megpróbáltam segíteni látássérült sorstársaimon. Leginkább informatikai, mobil telefonnal kapcsolatos valamint közigazgatási ügyintézésben számíthatnak rám a rászoruló sorstársak.