Vakok és Gyengénlátók Heves Megyei Egyesülete

Cím: 3300 Eger, Kossuth Lajos utca 5.

Telefon: 06/36/410-749

E-mail: vakokesgyengenlatok@chello.hu

 

SEGÉDESZKÖZ TÁMOGATÁS PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2020.

 

A Vakok és Gyengénlátók Heves Megyei Egyesülete pályázatot hirdet “Látássérültek Önálló életvitelét segítő eszközök támogatására” tagjai részére.

A támogatás mértéke függ a beérkezett pályázatok számától és a rászorultság mértékétől. Egy személy csak egy pályázatot nyújthat be, a támogatásból kizárólag egy eszköz vásárolható.

Nem pályázhatnak azok:

       Akiknek tagdíjfizetési elmaradásuk van.

       Akik 2019-ben segédeszköz támogatást kaptak az egyesülettől.

Pályázni látássérültek életvitelét könnyítő segédeszköz beszerzésére (például: MP3 és MP4 lejátszó, CD-lejátszó, diktafon, beszélő óra, beszélő mérleg, beszélő vérnyomásmérő, beszélő vércukorszintmérő, beszédprogram futtatására alkalmas Android vagy iOS operációs rendszerű mobiltelefon, Braille karóra, egyéb tapintható eszköz, szemüveg LENCSE (a szemüvegkeret nem támogatható!), nagyító, fehér bot, számítógép és hardver, képernyőnagyító és/vagy -olvasó szoftver, picht írógép, Daisy olvasó), illetve vakvezetőkutya élelmezésének támogatására kutyatápról szóló számla ellenében lehet. Bármely megvásárolt és támogatni szánt segédeszközről a pályázó tag saját nevére és lakcímére kiállított SZÁMLÁT kérjen!

Pályázni kizárólag az Egyesület irodájából postai úton vagy e-mailben igényelt, vagy internetes honlapjáról (http://vgyhme.hu) letölthető, illetve elektronikus hírlevelünkhöz csatolt, hiánytalanul kitöltött és aláírt pályázati adatlapon lehet. A pályázati adatlapokat postai úton (3300 Eger Kossuth Lajos utca 5.), vagy elektronikusan, szkennelve e-mail formában várjuk a vakokesgyengenlatok@chello.hu címre.

A pályázati adatlap innen tölthető le.

A beadási határidő: 2020. október 31.

Az Egyesület elnöksége és munkatársai a támogatott eszköz meglétét ellenőrizhetik és bemutatását kérhetik. A pályázati támogatásból finanszírozott eszköz tulajdonjoga két évig másra nem ruházható át. A pályázat eredményéről a pályázókat a döntést követő 15 munkanapon belül írásban értesítjük.

A pályázati adatlapon megadott adatokat a hatályban lévő jogszabályoknak megfelelően titkosan kezeljük.